Υλικά:
1/2 μπαγκέτα, 3 κ.σ. ελαιόλαδο, 10 γαρίδες, 1 ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά, 1/2 φλ. φρέσκο τυρί κρέμα, λίγη ρόκα, λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
Κόβουμε την μπαγκέτα διαγώνια σε λεπτές φέτες. Με ένα πινέλο αλείφουμε την καθεμιά τους με ελαιόλαδο και αλατίζουμε. Στη συνέχεια αραδιάζουμε τις φέτες σε μια λαμαρίνα και τις ψήνουμε για περίπου 15΄ έως ότου ροδίσουν.
Καθαρίζουμε τις γαρίδες (σώμα και κεφάλι) και αφαιρούμε το έντερο από τη ράχη. Τις ψιλοκόβουμε στα 3 ή στα 4 κομμάτια, ανάλογα με το μέγεθός τους.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ταυτόχρονα τις πιπεριές, το σκόρδο και τις γαρίδες. Τα αφήνουμε για 3΄ μέχρι να ροδίσουν καλά οι γαρίδες και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σε κάθε μπρουσκέτα βάζουμε λίγη ρόκα, λίγες σκορδάτες γαρίδες και λίγο τυρί κρέμα. Σερβίρουμε αμέσως, όσο είναι ζεστές και υπέροχες!