Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011
Ψαρονέφρι µε ζεστό ταµπουλέ
Υλικά:
600 γραμμ. ψαρονέφρι
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
1/4 φλ. τσαγιού χυμός λεμονιού
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 φλ. τσαγιού πλιγούρι
250 γραμμ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
7-8 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες
250 γραμμ. ασπρομανίταρα μικρά, ολόκληρα
1/2 φλ. τσαγιού μαϊντανός
1/4 φλ. τσαγιού δυόσμος ψιλοκομμένος
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
600 γραμμ. ψαρονέφρι
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
1/4 φλ. τσαγιού χυμός λεμονιού
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 φλ. τσαγιού πλιγούρι
250 γραμμ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
7-8 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες
250 γραμμ. ασπρομανίταρα μικρά, ολόκληρα
1/2 φλ. τσαγιού μαϊντανός
1/4 φλ. τσαγιού δυόσμος ψιλοκομμένος
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)